Mari Menjadi Penggiat Riderunner!

Mahukah anda memandu sambil menjana pendapatan? Jadilah ahli riderunner! Riderunner mempunyai dua jenis perkhidmatan iaitu runner service(penghantaran barang) dan rideshare(e-hailing). Untuk e-hailing, baru dilancarkan pada tahun ini , pendaftaran terbuka jadi jalan tunggu lama!

Penggiat riderunner boleh menjalankan tugas masing-masing tetapi tidak terhad kepada kawasan itu sahaja. Kawasan setiap tugasan adalah fleksibel menurut lokasi yang dipin oleh aplikasi.

Operasi setiap tugas oleh pengiat diurus oleh aplikasi Riderunner tasker, dari penerimaan tugas sehingga resit akhir. Penggunaan aplikasi tasker memerlukan ahli membeli kredit penggunaan serendah RM10. Setiap tugas selesai, kredit akan ditolak mengikut kadar perkhidmatan.

RRGo adalah perkhidmatan kecil yang ditawarkan untuk memudahkan pengguna untuk memilih penghantar dan pemandu. Setiap Ahli riderunner yang mempunyai RRGO, boleh memberi kod rider kepada pengguna tetap untuk terus menggunakan berkhidmat rider yang sama secara berterusan.

Marilah kita bersama-sama menyokong industri pengangkutan tempatan dengan dengan menjadi penggiat riderunner! Sila isi borang pendaftaran disini. Untuk maklum-balas sila email kami di info@riderunner.my